Er is weer een maand voorbij en hier in het zuiden is de zomervakantie van start gegaan. Met de Stempel Schatten Bloghop inspireren we je deze maand in het thema: “Vakantie in Zicht!”.

Voor mij is op vakantie gaan, herinneringen maken met ons gezin. Heerlijk samen kamperen en genieten van al dat moois wat er te zien is op de wereld. Happy memories dus.

Wij gaan dit jaar op vakantie naar Zwitserland, dus vandaar het rode pijltje op mijn kaart.

Ik heb 2 kleuren inkt gebruikt voor de afdruk van de wereldkaart (Watercolor World), namelijk Pecan Pie en Early Espresso. Ik heb eerst de hele stempel met Pecan Pie beinkt, en daarna met een Blending Brush aan de zijkant Early Espresso toegevoegd. Daarna stempelde ik de kaart op Very Vanilla Cardstock.

Ik gebruikte verder de stempelset “Love this Moment” voor de teksten op de kaart en voor het pijltje. Je kan hier alle gebruikte materialen vinden. En hieronder vind je het overzicht van wie er allemaal meedoet met deze hop. Leuk als je bij ons allemaal een kijkje komt nemen.

Hier zie je nog de afbeelding van de Stempel Schat die ik gebruikt heb: “Watercolor World”. 

Heel veel creatieve groetjes en tot de volgende keer! Ingrid