Mijn webwinkel van STampin' Up!

Alle Stampin’ Up! producten zijn direct te bestellen in mijn webwinkel. Je kan betalen met Creditcard of met Paypal. Je maakt heel gemakkelijk een account aan in de webwinkel zodat het je gegevens kan onthouden en jij niet steeds alles hoeft in te vullen. Jij plaatst dan geheel zelf de bestelling, jij betaalt de verzendkosten vanuit Stampin’ Up! (dat is altijd € 7,95 per bestelling) en de bestelling wordt netjes bij je thuis afgeleverd binnen een aantal werkdagen.

Het is ook mogelijk om met een verzamelbestelling mee te doen. Ik verzamel dan via de mail alle bestellingen, jij krijgt van mij een betaalverzoek en ik bestel alles voor je, de bestelling wordt dan bij mij thuis geleverd. Ik zoek alles netjes uit en laat je weten dat jouw bestelling klaar staat om opgehaald te worden bij mij thuis, of dat ik hem ga verzenden (tegen huidige verzendkosten DHL of op verzoek PostNL).

Alle data van de verzamelbestellingen vind je op de “home”pagina van deze site, in mijn nieuwsbrief en op Facebook. Ook deel ik nog altijd een herinnering in de besloten WhatsApp community, waarvoor je je kunt aanmelden via de knop op mijn site.

Wil je eens rondneuzen in de webwinkel? Klik hieronder op de knop en de hele Stampin’ Up! wereld ligt voor je open.