Deze maand doe ik voor de allereerste keer mee aan de bloghop van “Stempelschatten”. Een groep van verschillende demonstratrices zal je inspireren met de verborgen pareltjes uit de catalogus en de vergeten producten in onze stempelkast.

Deze maand hoppen we binnen het thema weg = pech! Deze maand zijn de retiringlijsten uitgekomen, en in die lijsten zitten ook sets die je nauwelijks hebt gezien maar wat eigenlijk echte pareltjes zijn. Wij brengen zo’n set graag nog even onder de aandacht, voor dat ie weg is…. 

Ik heb gekozen voor de Nederlandse set: “Geluksbrengertjes”. En de embossingfolder “Stripes & Splatters”. Beide producten hebben al een hele tijd in mijn kast gestaan,  maar ze zijn vrijwel niet gebruikt.

Speciaal voor deze hop mochten ze dan toch nog een keer gebruikt worden. De set is super leuk om te gebruiken voor kinderkaarten, maar ook om iemand veel geluk te wensen. Wist jij al dat het lieveheersbeestje al eeuwenlang wordt geassocieerd met geluk en voorspoed? In veel culturen wordt geloofd dat wanneer een lieveheersbeestje op je landt, er geluk en welvaart op je pad zullen komen. Het wordt beschouwd als een teken dat het universum je zegent en je op het juiste pad zit. Nou bij deze lieve bloglezer, veel geluk!

Super gezellig dat je een kijkje hebt genomen op mijn blog, ik vind het leuk als je een berichtje voor me achterlaat. Zorg dat je bij ons allemaal even langskomt.  

Je klikt heel gemakkelijk door naar de volgende. Deze demonstratrices doen allemaal mee:

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren met deze stempelschatten, ga jij nog iets maken met deze set?

Met creatieve groetjes, Ingrid Heijnen