Hier zijn we weer met een nieuwe bloghop van de stempelschatten. We laten jullie de pareltjes zien uit de catalogi, die je al een tijdje niet meer hebt gezien of die je misschien zelfs wel een beetje vergeten bent.

Voor de kaart van vandaag pakte ik weer eens de stempelset: Trucking Along, uit de kast. In de kerstperiode heb ik hem vrijwel dagelijks gebruikt en sindsdien stond hij in mijn kast te “roesten”. Dus nu aan de slag ermee!

 

We hebben allemaal binnen het thema: Diagonaal en mannenkaart gewerkt. Mannenkaarten zijn altijd wat lastiger om te maken en hoe fijn is het dan als je wat extra inspiratie kan opdoen?!

Ik combineerde de truck met Pebbled Path, Basic White en Copper Clay inkt en cardstock. Het designpapier wat ik in diagonaal gebruikte is het prachtige “Heerlijk Natuurlijk” designpaper. Ik maakte wat spetters met een Pebbled Path Stampin’ Blend en als decoratie gebruikte ik de Neutrals Sequins. De tekst komt uit een andere “stempelschat”‘ namelijk: “Translucent Flowers”

Wist jij al dat alle producten te bestellen zijn bij mij, je kan in mijn webshop bestellen of stuur me een mail en ik bestel je producten mee met een verzamelbestelling om verzendkosten te besparen.

 

Super gezellig dat je een kijkje hebt genomen op mijn blog, ik vind het leuk als je een berichtje voor me achterlaat. Zorg dat je bij ons allemaal even langskomt.ย ย 

Je klikt heel gemakkelijk door naar de volgende. Deze demonstratrices doen allemaal mee:

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren met deze stempelschat, ga jij nog iets maken met deze set?

Met creatieve groetjes, Ingrid Heijnen