Stampin’ Up! heeft een leuk assortiment creatieve sets, een kit waarin alles zit wat je nodig hebt om verschillende projecten te maken. Deze nieuwe set: “Birthday Sparkle” is één van de nieuwste sets. Kijk maar eens wat een leuke dingen je ermee kan maken!

afbeelding van de inhoud
Maak glinsterende verjaardagskaarten en cadeaulabels met de creatieve set Birthday Sparkle! De set bevat zes kaarten en zes cadeaulabels. Je maakt de projecten met behulp van de inbegrepen stempelset, de voorgestanste papierfiguren en het touw. Andere leuke onderdelen van de set zijn glitterstickers, houten prikkers, bijpassende enveloppen en elementen van goudfolie! Je hebt snel een project voor iemand klaar, of maak gelijk een hele stapel waar je de rest van het jaar gebruik van kunt maken. Hoe je het ook aanpakt, het resultaat is een bijzondere papiercreatie waar de ontvanger beslist van zal stralen! Ook verkrijgbaar in het Frans en Duits.
De set bevat:
* Fotopolymeerstempelset Birthday Sparkle
* Transparant stempelblok
* Mini-inktkussen in de kleur Early Espresso
* Kant-en-klare projectontwerpen
* Stapsgewijze instructies
* Voorgesneden onderdelen (je hoeft niets voor te bereiden, je kunt lekker meteen aan de slag!)
* Goed voor 6 kaarten en 6 cadeaulabels
* Kaarten: 2 ontwerpen, 3 van elk ontwerp; formaat van de gevouwen kaart: 5-1/2″ x 4-1/4″ (14 x 10,8 cm)

* Cadeaulabels: 2 ontwerpen, 3 van elk ontwerp; formaat van het grootste label: 2-1/4″ x 3-1/2″ (5,7 x 8,9 cm)
* 6 bedrukte enveloppen
* Plakmiddelen om projecten in elkaar te zetten
* Goudkleurige glitterstickers en houten prikkers
* Bakkerstouw in Early Espresso en wit
* Bedrukte designdoos van 9-7/8″ x 6-1/2″ x 2-3/4″ (25,1 x 16,5 x 7 cm) om je spullen in te bewaren of om mee te nemen voor onderweg

Productkleuren: Basic White, Crumb Cake, Early Espresso, glinsterend goud

De creatieve sets van Stampin’ Up! zijn perfect voor beginnende of drukke creatievelingen of voor diegenen die met minimale inspanning toch maximaal resultaat willen behalen. Met de complete projectsets heb je alles wat je nodig hebt, in één doos! Geef er een als cadeau of ga lekker zelf aan de slag. De sets zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Bestel vandaag nog!