Voor de maandelijkse instahop van #stampinhop plaatste ik deze kaart. Het thema van deze keer was: “Geen bloemen”. Nou dat is voor mij geen probleem hoor.

Ik koos een leuk dessinpapier uit, uit het hele dikke pak “Mooie Mix”/ “Delightfully Eclectic”. Daar zitten zoveel verschillende kleuren en dessins in, dat er voor iedereen wel iets te vinden is. #gebruikdatpapier!

Ik sneed er verschillende strookjes van en plakte deze om en om en expres scheef op mijn kaart. Eens een keer niet te netjes. Met de stempelset “Vol Verrassingen” stempelde ik in Calypso Coral de taart en met Crushed Curry de kaars.

Met mijn nieuwe favoriete label pons ponste ik een label uit Calypso Coral cardstock en daarop plakte ik de taart, tekst en een paar rhinestones.

Calypso Coral is een kleur die ik niet vaak gebruik, maar in combinatie met dit vrolijke papier toch erg leuk. Hopelijk heb ik je weer kunnen inspireren met mijn project. Alle gebruikte materialen vind je hier op een rijtje.

Met creatieve groet, Ingrid