Vandaag gaat er een nieuwe challenge live in de Facebookgroep van ons team. Ook jij kan meedoen als je dat wilt, we kiezen elke maand een winnaar die een leuke prijs van ons krijgt. Klik hier als je eens een kijkje wilt nemen in de groep. We hebben al meer dan 470 deelnemers in de groep, hartstikke leuk als jij er ook bij bent!

De challenge van deze maand is: “Maak een ronde kaart”. En wij hebben als team alvast een paar voorbeelden voor je gemaakt. Dit is de mijne:

De nieuwe ronde stansen (Deckled Circles Dies/ Geschepte Cirkels stansen) zijn echt een “feest” om mee te werken. Ik legde een dubbelgevouwen A4 onder de stansmachine met één van de grotere stansen. Ik heb de stans net over het dubbelgevouwen randje gelegd, zodat dat stukje niet gestanst wordt. Zo krijg je dus een ronde kaart.

De super leuke afbeeldingen uit het Just Kiddin’ dessinpapier, maken het heel makkelijk om een vrolijke kaart te maken voor een jarige.

Ik gebruikte ook nog wat kleinere maten cirkels uit de stansenset, deze set heeft wel 14 maten cirkels, dus echt een mooie uitgebreide set. En de grootste stans is ook heel mooi te gebruiken voor scrapbooking.

Doordat ik de witte halve cirkel alleen aan de ronde rand heb vastgeplakt, kan er aan de bovenkant iets in gestopt worden. Ik koos nu voor een boekenbon. Toch hartstikke leuk om zo een boekenbon cadeau te geven of te krijgen?!

Wil je alle materialen zien die ik heb gebruikt. Klik dan hier voor het volledige lijstje.

Hopelijk heb ik je weer kunnen inspireren op weg naar jouw creativiTIJD!

Met creatieve groet, Ingrid