Vandaag doe ik mee met de nieuwe challenge van Global Design Challenge. Deze keer is het een “Case The Deigner” met een special fold kaart. Case-en betekent dat je de kaart mag namaken, of dat je er elementen uit pakt en die gebruikt op je kaart. Hieronder zie je de afbeelding van het origineel.

Today I’m participating in the new challenge of Global Design Challenge. This time we should “case the deisgner”. This means you can make a replica of the card, or you take elements from it to use. Below you find the image of the original.

Ik had nog nooit zo’n model kaart gemaakt dus dat was wel een leuke uitdaging. Ik zocht de maten op bij Jay Soriano. En ik ging aan de slag met het leuke “Just Kiddin'” dessinpapier. Ook de kinderen komen uit dit papier, ik knipte ze zelf uit. De envelop kreeg van mij ook een leuk dessinpapier op de flap en zo was mijn kaart klaar.

I never made this model card, so it was a nice challenge. I found the measurements at Jay Soriano’s. I used the fun designer series paper Just Kiddin’. The little kids are fussy cut from this paper. I put a piece of designer series paper on the flap of the envelope and my card was ready.

Het dessinpapier uit deze suite is zo leuk om mee te werken! Vrolijke kleuren en leuke afbeeldingen om uit te knippen, ik vind het heerlijk! Als je wilt weten welke materialen ik allemaal heb gebruikt, klik dan hier.

This designer series paper is so much fun to worl with! Happy colours and fun images to fussy cut of die cut. I love it! If you would like to know what products I used on this card, click here.

Laat je een reactie achter? Ik lees het graag :).

Will you leave me a comment, happy to read it 😉

Creatieve groetjes, Ingrid